Hva gjør du, når du er som alle andre?

May 1, 2016

 

Jeg kom ikke inn på KhiO… Jeg søkte for to år siden, litt useriøst, og det betydde ikke noe at jeg ikke kom inn da, men nå prøvde jeg hardere og fikk avslag igjen. Jeg googlet «jeg hater khio», for å finne trøst hos noen med samme skjebne, men alt som dukket opp var blogger og nettsider til aller som HAR kommet inn…

 

Jeg klikket meg inn, druknet meg i påkjennelsen av at jeg ikke er en av dem, ikke er som dem. Av og til bobler det over av inspirasjon, men ofte rår tvilen som en tung sky over hodet mitt. Jeg tørr nesten ikke å plukke opp blyanten eller kameraet, tenker at det ikke er noe vits, siden jeg ikke er som de som har klart det. De som har blitt kunstnere og fotografer og illustratører.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Hvordan komme inn på KhiO

June 23, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

July 11, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now